Alanya Şöförler Nakliyeciler Otomobilciler Esnaf Odası

Web sitemiz yenilenmiştir. Bize hertürlü soru görüş öneri ve şikayetleriniz için e-posta  info@alanyasoforlerodasi.com   veya iletişim sayfasını kullanabilirsiniz..


  Tarihçemiz
  Vergi Takvimi
  Egitimlerimiz
  Satılık Araçlar
  Kamyoncular Koop.
  Aidatlar
  Foto Galeriler
  ALŞO Kamera İzle



MESLEĞİNE 40 YIL DEVAM EDEN ÜYELERİMİZE PLAKET


Başkan D.Ali AKKAYA konu ile ilgili yaptığı açıklamada ;

 

40 yıllık şoförlere plaketli teşekkür
Alanya Şoförler Odası tarafından şoförlük mesleğinde 40. yılını dolduranlara plaket verildi.
Oda binasında gerçekleştirilen etkinliğe Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok da katıldı.
Plaket töreni öncesi bir konuşma yapan Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya, 40. yılını dolduran ve şoförlük yapan kişileri onore etmek amacıyla kendilerine plaket verilmesinin kararlaştırıldığını söyledi. Akkaya, "Biz yeni jenerasyon şoförler olarak üstatlarımızdan çok şeyler öğrenmek gerektiğine inanıyorum. Yeni nesilin üstatlarımızdan şoförler arasındaki saygıyı ve dayanışmayı öğrenmesi gerek. Çocukluğumuzda şoför abilerimize imrenerek bakardık. Şoför abilerimiz saygı gösterilen örnek insanlardı. Şoför abilerimizin hepsi muavin olarak bu mesleğe başladılar. Bazen azar işittiler,  dayak yediler ama, ustalarına karşı saygılarını yitirmediler" dedi.
ESNAF İŞİNİ BIRAKTIĞI ZAMAN ÖLÜR

Daha sonra konuşan Sevimçok da, "Esnaf işini bıraktığı zaman ölür. Bunun bence en güzel örneği sizlersiniz. Eliniz tutarken, gözünüz görürken hala mesleğinizi yapmaya, yeni nesile bir şeyler aktarmaya çalışıyorsunuz. Sizin yanınızdakiler çok şanslılar. İnsanlar sizden Alanya`nın dününü öğreniyorlar. Buradaki üstatların sadece nüfus cüzdanları yaşlı ve eski. Bu kişilerin ruhları çok dinamik" şeklinde konuştu.

 

 

 Alıntı : Alanya Postası Gazetesi 19.01.2013

 



  Kullanıcı Adı
 
  Şifre
 
 
Şifremi Unuttum

Ankete Katılın
Yükleniyor

 


  Ana Sayfa I Tarihçemiz I Vergi Takvimi I Eğitimlerimiz I Satılık Araçlar I Kamyoncular Kooperatifi I Aidatlar I Foto Galeriler I Alşo Kamera İzle I İletişim  

ETKİ 2009